CATERING

Låt oss hjälpa dig med catering

Hos oss är vällagad mat av högkvalitativa råvaror en central del. Vi har långsiktiga samarbeten med bygdens lokala matproducenter och våra kockar med köksmästare Andreas Edlund i spetsen har många års erfarenhet och sätter alltid kvalitén i fokus.

Låt oss hjälpa dig med catering av mat till din fest, ditt bröllop eller din högtidsdag. Vi komponerar gärna menyer och bufféer tillsammans med dig och har också färdiga förslag att välja bland. Vid större arrangemang och fest så träffar vi gärna er här hos oss för ett möte där ni vi kan gå igenom allt lite mer i detalj.

Närproducerat

Dagsfärska råvaror, hög och jämn kvalitet är ledord när vi levererar vår vackra mat till catering. Vi lägger mycket tid på komposition och arrangemang för att på bästa sätt anpassa maten till ditt event. All mat lagas från grunden. Sörmländska råvaror från småskaliga producenter.

Allt på vår meny tillagas i restaurangens eget kök, utan genvägar.
Vi investerar både kärlek och tid för att skapa spännande, intensiva och fräscha smaker.

Basen av våra råvaror kommer från Sörmland och Sverige. Menyerna är sammansatta för att skapa en så komplett matupplevelse som möjligt och få ett prov på hela spektrat av spännande smaker vi erbjuder.

Menyer för catering

Övrig information om vår catering:

 • Beställningar gäller för minst 20 personer.
 • Samtliga priser är hämtpriser, per person och inklusive moms på 12%.
 • Vi behöver din kompletta beställning senast en vecka före leverans – men vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig om du är ute i sista minuten.
 • Vid råvarubrist förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot likvärdig råvara. Vi tvingas sällan byta ut en råvara, men om det inträffar meddelar vi alltid att så sker.
 • Har dina gäster önskemål om specialkost? Vi tillgodoser allas särskilda behov, meddela oss senast en vecka innan leverans.
 • Vi rekommenderar att maten levereras 30-45 minuter innan ni ska äta, för att du (eller vi) ska hinna duka upp och förbereda. Säg till om du vill ha det på annat sätt när du beställer.
 • Maten (och fakturan) vill komma fram! Uppge alltid korrekt faktura- och leveransadress när du beställer, antal trappor samt om det finns portkod eller hiss.
 • Maten levereras upplagd på porslinsfat, tallrikar, skålar och andra serveringskärl i våra egna cateringlådor. Kontrollera gärna mot er beställning att allt är med. Varm mat levereras i värmeskåp som ni enkelt kopplar in i ett vanligt eluttag.
 • Vi levererar ända fram till dörren, mot en avgift.
 • Om du föredrar att köra själv är du förstås välkommen att hämta beställningen direkt från vårt kök på Grytsbergs Säteri, utanför Stjärnhov.
 • När du beställer, stäm av för returhämtning. Du behöver inte sortera serveringsfat, skålar, glas och bestick för sig, men fördela gärna artiklarna någorlunda jämnt i de lådor vi levererade.
 • Betalning sker per faktura på 10 dagar netto.
 • Kontakta oss

  Välkommen att höra av dig  gällande catering. Förfrågan är inte bindande på något sätt. Fyll gärna i formuläret eller kontakta oss på nedan uppgifter

  Telefon: 0158-809050
  E-post: info@grytsberg.se

  Grytsbergs Säteri är inget hotell, det är inget slott eller herrgård –
  det är en unik plats som erbjuder fantastiska möjligheter att skapa minnesvärda upplevelser med närhet till varandra och med avskildhet från omvärlden. 

  få senaste nyheterna först

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få förstklassig tillgång till våra senaste nyheter, exklusiva evenemang och unika erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev idag!