Jobba hos oss

Vill du bli en av oss?

VI SÖKER SERVERINGSPERSONAL

OM TJÄNSTEN:
För att förbättra och höja restaurangverksamheten söker vi nu ytterligare en servitris/servitör som kan komma in med energi och servicemedvetenhet och spela en viktig roll i säteriet verksamhet.
På vardagarna är det främst konferensgäster som besöker Grytsberg där det serveras allt ifrån frukost, fika, lunch och härliga middagar. På helgerna kommer privata gäster som njuter av allt som hotellet, restaurangen och de vackra omgivningarna har att erbjuda.
Här anordnas många bröllop, events, storslagna fester och gemytliga födelsedagsmiddagar.
 
OM DIG SOM SÖKER:
För att vara rätt för denna tjänst ska du brinna för service och gott gästbemötande. Den vi söker har stor passion för mat och dryck samt jobbar bra i team. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av servering samt är organiserad och framåt. Gästnöjdhet är viktigt för oss och du är därför närvarande, lyhörd, social och vill leverera utöver det förväntade. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom vin och dryck.
 
ARBETSTIDER OCH VILLKOR:
Tjänsten som serveringspersonal är på heltid med arbetstider både dag- och kvällstid, under vardagar såväl som helger.
Naturligtvis har vi kollektivavtal och är medlem i Visita.
Här erbjuds du en unik arbetsmiljö med anor från 1600-talet!
Tjänsten tillträds enligt överenskommelse.
Då Grytsberg Säteri är relativt svåråtkomligt med kollektivtrafik så behöver du ha körkort och tillgång till egen bil.
 
Mejla din ansökan till erik.olofsson@grytsberg.se
 
 

Vill du bli en av oss?

Servering, matlagning, hotellverksamhet och event

 Vill du också bidra till att skapa oförglömliga upplevelser? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har erfarenhet av servering, matlagning, hotellverksamhet och event. Vi erbjuder timanställning för servering, diskning, städning och andra sysslor som hör till verksamheten.

Skicka ett mail till jobba@grytsberg.se med dina kontaktuppgifter och en beskrivning av din erfarenhet, så återkommer vi så snart vi kan.

Om du är DJ, fotograf, evenemangsarrangör eller erbjuder en annan tjänst som du tror att våra gäster vill använda när de besöker Grytsberg, så är du också varmt välkommen att höra av dig gällande ett samarbete.

Grytsbergs Säteri är inget hotell, det är inget slott eller herrgård –
det är en unik plats som erbjuder fantastiska möjligheter att skapa minnesvärda upplevelser med närhet till varandra och med avskildhet från omvärlden. 

få senaste nyheterna först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få förstklassig tillgång till våra senaste nyheter, exklusiva evenemang och unika erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev idag!