Välkommen att fira vårens ankomst hos oss på Grytsberg Säteri!
Den 5 april dukar vi upp en exklusiv avsmakningsmeny inspirerad av vårens primörer. Låt er omfamnas av lugnet, ta en promenad ner till Kyrksjön eller njut av ett glas champagne i baren innan middagen.
En smakupplevelse att minnas! Vår matsal bjuder in till en gastronomisk resa där säsongens bästa råvaror står i centrum. Efter middagen väntar rykande hett kaffe, avecer och drinkar för den som önskar.
Stanna över natten
För er som vill förlänga upplevelsen erbjuder vi ett övernattningspaket från lördag till söndag. Efter en smakfull kväll kan ni koppla av, sova gott i ett av våra charmiga hotellrum och vakna upp till en härlig brunchbuffé.
Övernattningspaket med middag & brunch: 1.995 kr per person.
Enbart middag: 895 kr per person.
Förbokning krävs, boka via formuläret nedan. Ange om ni önskar boka med övernattning eller enbart middag.
Varmt välkomna att uppleva våren med oss!
Meny Vårprimörer
Rädisor & betor
serveras med getfärskost & rostade hasselnötter
Toppmurklor
tryffelfärserade, serveras i fermenterad kikärtsbuljong med zucchini & färska örter
Gös
flädergravad, serveras med rökt gräddvinaigrette, löjrom, granskott och syrad kålrabbi
Vit Sparris
kokt med citron & smör serveras med halstrad pilgrimsmussla, brynt smör hollandaise & lardo
Vårlamm
grillat, serveras med variation på ramslök, nykokt grön sparris & rosmarinsky
Rabarber
kryddinkokt, serveras med citronkaka, kolasås & vaniljparfait
Kaffegodis

