MATLAGNINGSKURS

Matlagningskurs för företag och privatpersoner

Grytsberg Säteri är mötesplatsen för gastronomiska event där man lagar och avnjuter mat med sina kunder, partners, kollegor eller vänner.

Varför laga maten tillsammans?

Med denna kurs lägger ni till unika värden till ert möte då ni under ledning av våra erfarna kockar lagar den mat som ni sedan också avnjuter tillsammans. De menyer, råvaror och nya tekniker kockarna tar med sig håller alltid internationell klass och vi garanterar att du och dina gäster kommer att bli inspirerade i köket och glädjefyllda inför måltiden. Middagen eller lunchen hos oss blir ett innovativt inslag i samarbete, lateralt tänkande, inspiration och matglädje som få andra mötesaktiviteter kan erbjuda.

Nu ligger det lite spänd förväntan i luften. Det är inte varje dag dina gäster får laga riktig restaurangmat tillsammans med gourmetkockar. För att alla ska känna sig välkomna minglar vi en stund och tar en liten välkomstdrink.

SÄSONG: Året Om

REK. PERSONER: 8-12

TIDSÅTGÅNG: 2-3 TIMMAR

Tillsammans i köket

Varje arbetsstation bemannas av små grupper och indelningen av deltagarna är ofta en del av övningen där du kanske vill att dina gäster ska knyta nya kontakter eller hitta ett nytt djup i befintliga relationer. Alla får på sig ett fint förkläde, rullar upp ärmarna och sedan tar våra kockar med er in i en värld av dofter, smaker och upplevelser.

Måltiden

Matlagningen är en engagerande och intensiv upplevelse av samarbete och nya intryck. När alla förberedelser är klara är det skönt avslappnande att slå sig ned vid det dukade bordet och njuta av den gemensamt lagade maten, härliga viner och varandras sällskap. Rätterna bär varje grupp naturligtvis fram med stolthet till övriga gäster, det blir verkligen en kväll att minnas!

Minglet

Att avsluta aktiviteten med mingel eller barhäng är värdefullt för att landa både viktiga frågor och upplevelser. Vi ser till att gästerna kan smälta sina intryck, få möjlighet till fler förtroliga samtal och ett skönt avslut på ert event här hos oss på Grytsberg Säteri.

Menyer & recept

Att få recepten på den fantastiska maten är en skatt för den matintresserade och ett fint minne för alla som var med. Efter ert event skickar vi ut recepten och vininformationen till dig som bokat eventet så ni kan efterbehandla eller skicka vidare till era gäster.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att boka en matlagningskurs. Förfrågan är inte bindande på något sätt. Fyll gärna i formuläret eller kontakta oss på nedan uppgifter

Telefon: 0158-80 90 52
E-post: info@grytsberg.se

Grytsbergs Säteri är inget hotell, det är inget slott eller herrgård –
det är en unik plats som erbjuder fantastiska möjligheter att skapa minnesvärda upplevelser med närhet till varandra och med avskildhet från omvärlden.