Konferenslokalen i Längan på Kyrkbaken

Kyrkbacken och Längan ligger naturskönt 3-4 minuters promenad från säteriet, med Gryts Kyrka som närmsta granne. I längan konfererar man bekvämt upp till ca 20 personer.

Bastun

Vår vedeldade bastu ligger nedanför Festsalen och Orangeriet i direkt anslutning till Kyrksjön. Bastun kan användas i samband med fest- och bröllopsarrangemang, under konferenser eller efter en golfrunda.

Bistron

Bistron rymmer ca 30 personer. Här sitter man bra, oavsett om man väljer att ha möte vid ett stort bord, hästskoformation eller klassrumssittning.

Katedralen

Katedralen är ett rustikt och romantiskt rum med trägolv, kraftiga bjälkar och panel med patina, som fungerar väl för en fördrink, en konferens, dansgolv eller för kaffe och avec.

Festsalen

Festsalen går att möblera upp på många olika sätt, och rymmer maximalt ca 120 personer. Här finns projektor och högtalare.

Stallet

Stallet ligger naturskönt med Kyrksjön som fond. Här konfererar man bekvämt upp till ca 16 personer.

Plommonpaviljongen

Paviljongen rymmer ca 8-10 personer och ligger vackert med altan ut mot Kyrksjön.

Orangeriet

På säteriets högsta punkt ligger Orangeriet, med fantastisk utsikt över Kyrksjön och i direkt anslutning till pool och stenlagd terrass.

Kyrkbacken

Kyrkbacken ligger 3-4 minuters promenad från säteriet, med Gryts Kyrka som närmsta granne. Kyrkbacken består av Stora huset, Torpet, Längan och Hönshuset.

Odensberga

Odensberga ligger vackert beläget 3-4 minuters promenad från säteriet, med Gryts Kyrka som närmsta granne.

Grytsbergs Säteri är inget hotell, det är inget slott eller herrgård –
det är en unik plats som erbjuder fantastiska möjligheter att skapa minnesvärda upplevelser med närhet till varandra och med avskildhet från omvärlden.