Afternoon Tea

Ta med dina vänner och hälsa på – Afternoon Tea är ett mysigt nöje för alla! Säteriet förvandlas till tesalong med inspiration från England och det bästa från Sörmlands skafferi.

Här utmanas den engelska eftermiddagstraditionen med en mix av traditionella tillbehör och mer moderna influenser. Oavsett om du firar ett speciellt tillfälle eller bara vill unna dig själv något gott är vårt Afternoon Tea den perfekta helgaktiviteten.

Njut av varma scones med hemgjord marmelad, utsökta snittar, delikata bakverk skapade av vår konditor Cecilia Andersson. Cecilia utsågs till Årets Konditor 2012 och har bland annat jobbat som chefskonditor på Tössebageriet. Hon har även tävlat i VM med Stockholm Culinary Team och serverat tårta på kronprinsparets bröllop.

Afternoon Tea: 495 kr per person

Förbokas via formulär nedan senast två dagar innan.

Övernattning med Afternoon Tea och middag

Kombinera gärna Afternoon Tea med middag och övernattning. Efter middagen finns rykande hett kaffe, goda avecer och drinkar för de som önskar. Somna skönt i något av våra hotellrum och vakna upp utvilad till en härlig frukost.

Helgens paket innehåller övernattning, afternoon tea vid ankomst, 2 rätter middag och frukost. Samt tillgång till sjöbastun i mån om plats.

Pris:1.995:-/person, del i dubbelrum

 

Förbokas via formulär nedan senast två dagar innan.

Tillfällen

Lördag 9 mar
Lördag 13 apr

Bokningsförfrågan Afternoon Tea

Ange i meddelandet om ni önskar boka Afternoon Tea endast eller med övernattning

Grytsbergs Säteri är inget hotell, det är inget slott eller herrgård –
det är en unik plats som erbjuder fantastiska möjligheter att skapa minnesvärda upplevelser med närhet till varandra och med avskildhet från omvärlden. 

få senaste nyheterna först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få förstklassig tillgång till våra senaste nyheter, exklusiva evenemang och unika erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev idag!