Kaviarmiddag med Arctic Roe of Scandinavia
Följ med på en exklusiv kulinarisk resa där en fantastisk middag med kaviar i världsklass serveras från Arctic Roe of Scandinavia AB – ett företag känt för att leverera den finaste kvaliteten av svensk störrom och andra exklusiva kaviarprodukter. Bland annat serverades den till förrätten på Nobelmiddagen i december 2023 till 1 300 hedersgäster inklusive Nobelpristagare och Kungafamilj.
Under kvällen får ni njuta av en fem-rätters middag signerad av Andreas Edlund Grytsberg Säteris köksmästare där kaviaren står i centrum, tillsammans med noggrant utvalda tillbehör och viner som lyfter fram varje smaks nyanser.
Torbjörn Ranta som är VD för Arctic Roe of Scandinavia kommer även att guida oss genom smakupplevelsen och berätta om konsten att producera den fina kaviar som gör deras produkter unika.
Efter middagen kan du koppla av och njuta av en natt här hos oss på Grytsberg Säteri, där en bekväm övernattning väntar på dig. Låt dig svepas iväg av Säteriets eleganta atmosfär och vakna upp till en härlig brunch som avslutar din gastronomiska upplevelse.
Pris
Övernattningspaket med middag och brunch: 1.995:-/person, del i dubbelrum.
Enbart middag: 995 kr per person.
Begränsat antal platser – boka nu för att säkra din plats på denna exklusiva kväll!
Meny Tema Kaviar
Blodmacaron med smetana & kaviar
Tryffeltoast med wrångebäcksost & krämig äggula samt kaviar
Pumpa Chawanmushi – Japansk äggpudding med smak av pumpa serveras med picklad pumpa, buljong på fermenterad kikärta, rökta mandlar, kaviar och gräslök
Flädergravad gös serveras med rökt gräddvinnegrette, syltad svamp och kaviar
Kräftstjärtar från kyrksjön stuvade i kaviarhollandaise serveras med ölgele & rågbrödskrisp
Kryddstekt Ankbröst med endive, blodapelsin & kaviarsallad på bönor & sjögräs, serveras med bordelaisesås
Mörkchokladmousse med kaviar, jordärtskocksmousse & vaniljskum serveras med jordärtskockschips & rostad nougat
Kaffegodis