Välkommen att sova över på Grytsberg

 Alla våra rum är nyligen renoverade och ger möjlighet att övernatta i en lantlig och fräsch miljö med naturen och Grytsberg Golfklubb inpå knuten. Vi har boenden i alla storlekar, med eller utan kök, vilket ger fantastiska möjligheter att övernatta i stora eller små sällskap. 

Välkommen att höra av dig till info@grytsberg.se om du har frågor eller vill göra en bokning, tex i samband med ett bröllop, en fest, eller en golfrunda. Vi ser fram emot att skapa ett minnesvärt upplägg tillsammans med dig.

Mangårdsbyggnaden ligger mitt på säteriet med en fantastisk utsikt över gårdsplan och Kyrksjön. Huset rymmer fem dubbelrum, fullt utrustat kök, två salonger, matsal samt groventre. Ett av sovrummen har eget badrum och övriga rum delar på ett badrum och en WC. 

Läs mer om Mangårdsbyggnaden här

Flygeln ligger vackert vid den stora grusplanen och rymmer två lägenheter. Den västra delen har fyra dubbelrum och fullt utrustat kök. Den östra delen har ett dubbelrum och ett enkelrum, samt ett fullt utrustat kök. Den östra delen har även ramp till entrén samt tillgänglighetsanpassat badrum. 

Läs mer om Östra delen. 

Läs mer om Västra delen. 

Magasinet rymmer ett nyrenoverat dubbelrum med tillgänglighetsanpassat badrum. Detta rum går att ställa om till konferenslokal, för de som önskar ha möte i en rustik miljö mitt på säteriet.

Läs mer om Magasinet här

Fårhuset ligger vackert precis nedanför festsal och Oxhuset, med fantastisk utsikt över Kyrksjön. Här inryms vår bröllopssvit med ett härligt sovrum i lantlig stil, ett stort badrum med badkar och en altan mot Kyrksjön.

Läs mer om Fårhuset här.

Oxhuset ligger mellan Orangeriet och Festsalen och rymmer tre sovrum med separata badrum samt ett badrum som går att nå från utsidan. Två av rummen är dubbelrum och det tredje ett enkelrum. Samtliga rum har altan ut mot Kyrksjön. 

Läs mer om Oxhuset här.

 

Kyrkbacken ligger ca två minuters gångavstånd från säteriet, mitt emot Gryts Kyrka. Här finns det stora huset med 16 dubbelrum och familjerum under samma tak, kök för självhushåll, samt en vindsvåning för möten och umgänge. Samtliga rum delar duschar och WC i korridorerna.

Här finns också Längan, som rymmer två lägenheter. En av lägenheterna har tre dubbelrum och fullt utrustat kök och en lägenhet har två dubbelrum med pentry. Till vintern 2020 inviger vi även ett rum för umgänge och övernattning på övervåningen.

På området finns även Hönshuset, som rymmer ett dubbelrum utan dusch och toalett, samt Torpet, som rymmer två dubbelrum med delad WC.

En nybyggd altan ger möjlighet till umgänge utomhus hela dagarna.  

Läs mer om Kyrkbacken här

Följande är bra att känna till i samband med att du bokar ett boende hos oss:

  • Samtliga lokaler är rökfria och djurfria. Fråga oss om möjlighet att ta med husdjur på info@grytsberg.se
  • Eldstäder i husen får inte användas på grund av brandskyddsregler.
  • Incheckning sker tidigast klockan 15.00 och utcheckning senast kl 11.00. Meddela oss i bokningen om ni har behov av andra tider.
  • I samband med att du bokar ett boende eller en tjänst på Grytsberg Säteri godkänner du att vi lagrar personuppgifter om dig. Vi använder bara uppgifterna för internt bruk och sprider dem inte vidare utan ditt samtycke.
  • Mangårdsbyggnaden, Flygeln, Oxhuset, Fårhuset och Kyrkbacken omfattas inte av vårt serveringstillstånd. I och i direkt anslutning till byggnaderna är det alltså tillåtet att konsumera dryck som inte serveras av Grytsbergs Säteri. Dock får denna dryck inte konsumeras på resten av området.
  • All rooms are non smoking and pets are not allowed. Contact us at info@grytsberg.se if you have pets and need help with accomodation.
  • You are not allowed to use the fire places.
  • When you book a room or a service at Grytsberg Säteri, you allow us to store information about you. We will not share information with third party.
  • You are allowed to bring and consume your own drinks to Flygeln and Mangårdsbyggnaden. However, you cannot consume these drinks on the rest of the area, as that would violate our permit to serve alcoholic drinks.

Pin It on Pinterest

Share This