Vill du också bidra till att skapa oförglömliga upplevelser?

Vaktmästare / Fastighetsskötare

Nu söker vår fastighetsägare Högtorps Gård AB en vaktmästare. 

Som vaktmästare har du det övergripande ansvaret för att alla installationer fungerar som de skall. På fastigheterna finns anläggningar för avlopp, vatten, ventilation, brandskydd, data och elproduktion. Du har också ansvar för att löpande identifiera behov av underhåll och föreslå åtgärder för att komma till rätta med eventuella brister. Du ser också till att Grytsbergs exteriöra miljö är i fint skick, genom att klippa gräs, sköta vår pool och beskära träd och buskar.

Tjänsten är till stor del belägen på Grytsbergs Säteri.

Skicka mail till jobba@hogtorpsgard.se för mer information om tjänsten. Vi vill ha din ansökan innan den 13 december 2019.

Servering, matlagning, hotellverksamhet och event

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har erfarenhet av servering, matlagning, hotellverksamhet och event. Vi erbjuder timanställning för servering, diskning, städning och andra sysslor som hör till verksamheten.

Om du är DJ, fotograf, evenemangsarrangör eller erbjuder en annan tjänst som du tror att våra gäster vill använda när de besöker Grytsberg, så är du också varmt välkommen att höra av dig gällande ett samarbete.

Skicka ett mail till jobba@grytsberg.se med dina kontaktuppgifter och en beskrivning av din erfarenhet, så återkommer vi så snart vi kan.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This