Vill du också bidra till att skapa oförglömliga upplevelser?

Säsongsanställd fastighetsskötare:

Nu söker vår fastighetsägare Högtorps Gård AB en person som kan stötta under högsäsong på säteriet. Arbetsuppgifter innefattar skötsel av grönytor och pool, mindre interiöra förbättringar och löpande tillsyn av anläggningar för vattenrening, elproduktion, brandlarm och ventilation. Du går inledningsvis sida vid sidan med vår fastighetsskötare, för att under fyra veckor i juli vara vikarie när fastighetsskötaren är på semester.

Vi tror att du har erfarenhet från fastighetsskötsel eller hantering av grönytor sedan tidigare, vana vid att köra maskiner, öga för vad som behöver göras och ett intresse att jobba med människor. Säteriet besöks av många gäster varje sommar och det är viktigt att både gäster och hyresgäster får ett bra bemötande. Körkort är krav.

Tjänsten erbjuds med start omgående och pågår till 13 augusti, vilket dock går att diskutera.

Kontakt för frågor eller ansökan: erik@hogtorpsgard.se

Servering, matlagning, hotellverksamhet och event

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har erfarenhet av servering, matlagning, hotellverksamhet och event. Vi erbjuder timanställning för servering, diskning, städning och andra sysslor som hör till verksamheten.

Om du är DJ, fotograf, evenemangsarrangör eller erbjuder en annan tjänst som du tror att våra gäster vill använda när de besöker Grytsberg, så är du också varmt välkommen att höra av dig gällande ett samarbete.

Skicka ett mail till jobba@grytsberg.se med dina kontaktuppgifter och en beskrivning av din erfarenhet, så återkommer vi så snart vi kan.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This