Vill du också bidra till att skapa oförglömliga upplevelser?

Köksmästare
Vill du vara med och utveckla Grytsberg Säteri?

Efter en mycket lyckad första säsong, kliar det redan i fingrarna. Så många idéer bubblar om allt vi vill hitta på. Det har varit ett otroligt första år och nu laddar vi för sommaren med allt vad det innebär.
Vill du jobba i ett kreativt klimat där du får utrymme att både utveckla och utvecklas? Med genuint mathantverk som drivkraft jobbar vi med de finaste råvarorna från vår närhet och en omtanke om både människor och miljö. Vi jobbar aktivt efter säsong och ett minimerat matsvinn. I vårt arbetslag har alla tydliga ansvar, men vi går också in i varandras roller då det krävs.
På Grytsbergs Säteri finns den unika miljö som inspirerar och öppnar för minnesvärda och meningsfulla upplevelser.
De vackra lokalerna passar perfekt för fester, bröllop och konferenser.
Cateringen är också en del av vår verksamhet och med fokus på att skapa en komplett upplevelse kring måltiden.
Basen i vår verksamhet är på Grytsberg Säteri i Stjärnhov, körkort är ett krav.

Ansökan skickas till.
Erik.Olofsson@grytsberg.se

Servering, matlagning, hotellverksamhet och event

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har erfarenhet av servering, matlagning, hotellverksamhet och event. Vi erbjuder timanställning för servering, diskning, städning och andra sysslor som hör till verksamheten.

Om du är DJ, fotograf, evenemangsarrangör eller erbjuder en annan tjänst som du tror att våra gäster vill använda när de besöker Grytsberg, så är du också varmt välkommen att höra av dig gällande ett samarbete.

Skicka ett mail till jobba@grytsberg.se med dina kontaktuppgifter och en beskrivning av din erfarenhet, så återkommer vi så snart vi kan.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This