Konferera i naturnära och inspirerande miljö

Vi har många byggnader med goda förutsättningar för konferens och möten i genuin, naturnära och lantlig miljö. Vi tror på kraften i att mötas i en lugn och vacker miljö, med goda möjligheter till arbetspass, motion, god mat och en god natts sömn. 

På Grytsberg kan ni samlas för en dagkonferens, eller välja att avrunda dagens med en middag, övernattning och fortsatt möte under kommande dag.

Grytsberg erbjuder ca 90 bäddar fördelade på ca 40 rum i lantliga, nyrenoverade och ändamålsenliga byggnader. Vi erbjuder flera rum med egen dusch och toalett. 

Vi ordnar gärna en trevlig aktivitet i samband med konferensen, såsom matlagning tillsammans, en golfaktivitet eller ett bastubad vid Kyrksjön. Vi ser fram emot att göra en konferens personlig, minnesvärd och meningsfull. Vänligen kontakta oss via formuläret nedan, så återkommer vi med förslag på upplägg och pris.

Grytsberg ligger mitt i Södermanland, och nås på under en timme från Nyköping, Strängnäs och Eskilstuna. Från Stockholm tar det ca 1 timme och 20 minuter med bil.

 

Konferens på Grytsberg

10 + 1 =

Förutsättningar för konferens på Grytsbergs Säteri:

  • Mötesrum med plats för 8 – 80 personer för dagkonferens
  • WiFi
  • TV-skärmar, whiteboard, projektor och blädderblock
  • Salonger, matsal och kök för möten i mindre grupper
  • Plats för ca 90 övernattande i ca 40 dubbelrum
  • Natur, bastu och golfbana runt knuten, för den som vill kombinera en konferens med en naturupplevelse

Mangårdsbyggnaden

Mangårdsbyggnaden har kök, matrum och två salonger som lämpar sig väl till samtal, grupparbeten och enskilda arbeten för ca 12 personer.

Stallet

Stallet ligger naturskönt med Kyrksjön som fond. Här sitter man bekvämt upp till ca 16 personer. 

Grytsberg reception

Magasinet

Magasinet rymmer upp till 12 personer och är utrustat med TV-skärm. Rummet är helt nyrenoverat och erbjuder en rustik och ändamålsenlig lokal för möten.

Konferens i Magasinet på Grytsberg

Festsalen

Festsalen går att möblera upp på många olika sätt, och rymmer maximalt ca 90 personer. Här finns projektor och högtalare.

Festsalen på Grytsberg

Bistron

Bistron rymmer ca 30 personer. Här sitter man bra, oavsett om man väljer att ha möte vid ett stort bord, hästskoformation eller klassrumssittning.

Orangeriet

Orangeriet passar utmärkt för sällskap upp 12 personer. Huset går att värma upp med brasa, men passar bäst för möten under försommar, sommaren och början av hösten. Här sitter man i inspirerande och vacker miljö mitt på säteriet, med utsikt över Kyrksjön och gårdsplan.

Paviljongen

Paviljongen rymmer ca 8-10 personer och ligger vackert med altan ut mot Kyrksjön.

Plommonpaviljongen

Mangårdsbyggnaden

Mangårdsbyggnadens salong på övervåningen passar utmärkt för samtal eller grupparbeten. På undervåning finns matsal, kök och salong, som ger en avslappnad och exklsuiv miljö för möten.

Salongen på övervåningen i Mangårdsbyggnaden

Katedralen

Katedralen ligger i anslutning till Festsalen och rymmer ca 50 personer. Utsikten över Kyrksjön och närliggande åkrar ger en skön inramning till mötet.

Plommonpaviljongen

Bastun

Avrunda arbetspasset med en bastu, eller förlägg en diskussion till altanen och bryggan vid Kyrksjön.

Bastun på Grytsbergs Säteri

Pin It on Pinterest

Share This