Bröllop och fest på Grytsberg

Grytsberg Säteri lämpar sig mycket väl för ett romantiskt och personligt bröllop eller en högtidsfest. Varje fest är unik och vi anpassar gärna upplägget efter specifika önskemål, men vi brukar utgå från ett antal exempelupplägg. Hör av er till oss med en förfrågan så återkommer vi med förslag på upplägg och priser.

  • Vigsel kan till exempel ske med Kyrksjön i bakgrunden, inomhus i Katedralen eller i närliggande Gryts kyrka
  • En brudskål eller välkomstdrink kan intas vid Orangeriet, Friarpaviljongen eller vid poolen med utsikt över sjön eller på terrassen med den fantastiska utsikten över Kyrksjön
  • En festlig meny med tillhörande dryck kan intas i Festsalen med plats för 120 personer
  • Kaffe, bröllopstårta och dans kan intas i bistron i direkt anslutning till festlokalen. Här finns också stora möjligheter till barservering och dans fram till 02:00
  • Festsal och Orangeri lämpar sig utmärkt för en vickning när festen närmar sig sitt slut

Många väljer att inleda festen redan på fredagskvällen med middag och samkväm i Orangeriet. Brudpar med följe kan med fördel övernatta i Mangårdsbyggnaden med plats för åtta personer. Till sommaren 2018 erbjuder vi även tolv platser i Flygeln. Övriga gäster hänvisas till närliggande boenden. Läs mer om våra lokaler här.

Grytsberg Säteri har ett nära samarbete med Erik Olofsson som har mycket lång erfarenhet av fest- och bröllopsmenyer. Ni kan själva kombinera en unik meny utifrån många olika förrätter, varmrätter och efterrätter, ofta med råvaror från Södermanland.

Välkommen med en intresseanmälan i formuläret nedan om du vill anordna en fest eller ett bröllop på Grytsberg. Vi återkommer då med menyförslag och mer information.

För att vi ska i ett senare skede ska kunna föreslå ett upplägg och pris ber vi er att fundera på datum, antal personer, måltidens utformning och önskemål om dryck. För oss är det även bra att veta om ni vill gifta er borgligt eller i Gryts kyrka.

Orangeriet

Övernattning

Från och med maj 2018 är det möjligt att övernatta i Mangårdsbyggnaden, en lantlig och romantisk byggnad anno 1682. Huset rymmer 8 bäddar fördelat på 4 sovrum. Vi kan också erbjuda 10 personer övernattning i vår Flygel. Till sommaren 2019 projekterar vi för ytterligare 70 bäddar, vilket skulle innebära en möjlighet för 90 personer att övernatta på Grytsberg.

För större sällskap rekommenderar vi varmt Hotel Malmköping där vi har ett särskilt erbjudande till er som bokar fest och bröllop på Grytsberg. Hotellet ligger ca 25 minuters buss- eller bilfärd från Grytsberg Säteri och har 80 bäddar fördelat på 45 rum.

Kontakta oss

Fest och bröllop på Grytsberg Säteri

Välkommen att höra av dig med en förutsättningslös första kontakt gällande en fest på Grytsberg. Förfrågan är inte bindande på något sätt.
Telefon: +46 (0)725 50 1682    I   E-post: info@grytsberg.se   I  Via formulär nedan:

4 + 4 =

info@grytsberg.se
0725-501682

Pin It on Pinterest

Share This